Overslaan en naar de inhoud gaan

Group Intersales: Klik op de foto en ontdek!

Wat doen wij? klik op de foto en ontdek!

Nieuw in ons gamma!

Vloerstickers en gepersonaliseerde stickers

De mogelijkheden zijn oneindig: zowel voor permanente als verwijderbare stickers, en voor zowel binnen als buiten.

PBM (persoonlijke beschermings middelen)

We hebben nu ook een uitgebreid gamma van Persoonlijke Bescherming Middelen, gaande van laarzen en schoenen tot hoofd- en kniebescherming. Contacteer ons gerust voor uw vragen!

Project-clean

Vloerzeep, ontvetter, inox-cleaner, ovenreiniger... vanaf nu heeft u genoeg aan één product en één correcte dosering voor al deze toepassingen. Niet agressief voor de huis en veilig.

Tempo-stop

Een vloeibare ontstopper voor het oplossen van alle organische verstoppingen. Tast geen PVC-buizen aan. Toepasbaar voor toilet, douche, klokputjes, uitgietbakken,...

Axioma

Deze toiletvernieuwer verwijdert kalk, roest en verkleuring.

MT Intersales

The coupling connection!

Hét contactpunt voor wie producten met de hoogste kwaliteitsstandaard zoekt. Wij bieden in exclusiviteit roterende Maier-koppelingen, expansie-assen en klaplagers, spreidwalsen en frictie assen aan. Bij ons kunt u ook terecht voor herstellingen. Op uw vraag komen wij vrijblijvend langs om de situatie ter plaatse te evalueren.

CM Engineering

Engineering solutions

Maatwerk in metaal als antwoord op uw vraag.
Op basis van onze studie of op basis van een aangeleverd ontwerp!

Leenstra

Safety first!

Safety First! Dat is ons motto ... Wij zijn exclusieve verdeler voor Benelux van onze leverancier BST voor het detecteerbaar en niet-detecteerbaar hygiëneprogramma met meer dan 3500 artikelen, IFS, BRC - FDA - HACCP gekeurd. Bij Leenstra kan u ook terecht voor industriële borstelwalsen, op maat gemaakt & voor alle doeleinden.

CM Construct

We fit the job!

Cm construct is het moederbedrijf en de holding achter MT Intersales, Leenstra en MT Engineering.

Group Intersales

Onze brede expertise maakt al jaren geschiedenis. Ingewikkelde vragen krijgen een correct antwoord en worden efficiënt "afgewikkeld". Dit maakt ons tot bevoorrechte partner, de nummer één, van veel KMO's en bedrijven binnen de productieve industrie.

In deze sector staat of valt alles met kwaliteit. Letterlijk en figuurlijk!
Ons antwoord op uw vraag moet perfect passen. Daarop koppelen wij de kwaliteit van onze producten aan de kracht van onze organisatie en de inzet van ons personeel. Een driehoeksverhouding die kan tellen!

Onze groep is uitermate plooibaar. Wij hebben tijd. U krijgt ruimte. Iedere vraag naar service valt direct in de juiste plooi, 7 dagen op 7, voor én na. Geen uitzonderingen. Service met supersonische snelheid, grote precisie en een klare kijk. Een opdracht wordt uitgevoerd waar u dat wenst. Een ontwerp wordt bedacht naar uw (wildste) dromen.

Een nieuw idee met warmte onthaald. We draaien, koppelen, vormen en passen ons in... tot het perfect klikt. Dynamiek is het oneindige hart van onze zaak.