Overslaan en naar de inhoud gaan

Ophangsystemen en schaduwborden Leenstra

Op maat gemaakte schaduwborden voor het ophangen van al uw hygiënematerialen, maar evengoed voor het ophangen van gereedschappen, elektronische componenten, enz. daarenboven kunnen wij ook uw signalisatieborden realiseren. Onze ontwerpen zorgen voor een persoonlijke look, uw logo, uw afdeling, uw mascotte, een motiverende slogan, in de kleuren, afmetingen en afwerking die u wenst…

 

Alles is mogelijk! Onze medewerkers ontwerpen met passie en uw medewerkers zullen het leuk vinden om hun materiaal op deze manier te organiseren!

 

Info / Offerte

 

Borstelwalsen

De oplossing op maat voor verschillende sectoren:
 

 • Voedingsindustrie:
  Borstelwalsen kunnen ingezet worden voor het reinigen of schillen van voedingswaren zoals bijvoorbeeld groenten, fruit, aardappelen...
   
 • Folie en plastic:
  Bij plastic folie zorgt de borstelwals voor een efficiënte en milde afvlakking van kreuken in de foliefilms tot in de kleinste hoeken. 
   
 • Papier:
  Ook voor papierbanen is de borstelwals een uitstekende manier voor afvlakking en stabilisatie van het weefsel. 
   
 • Textiel:
  Dankzij de flexibele borstelharen zorgt de borstelwals voor een optimale aanpassing aan het textiel.
   
 • Algemeen:
  Reinigen van transportbanden in alle sectoren.
   

Info / Offerte

 

Een greep uit ons aanbod

Industriële borstelwalsen

Industriële borstelwalsen

Steeds op maat gemaakt, en voor alle sectoren. Voedingsbedrijven, HACCP, BRC, IFS, FDA gekeurd, al dan niet detecteerbaar. Industrie, verschillende kwaliteiten van assen en beharing. Wij meten alles voor u op en ontwerpen een technische tekening volgens uw wensen.

Schaduwbord

Industriële schaduwborden

Een schaduwbord help veel gebruikte of waardevolle objecten een plaats te geven, zo schep je makkelijk orde en netheid. Geen verloren objecten meer! 

schaduwbord

Standaard hygiëne schaduwborden

Een ophangsysteem op maat gemaakt voor hygiëne materiaal. Hou materiaal in dezelfde ruimte door gebruik te maken van kleurencodes, ieder gebruiksvoorwerp kent dan ook zijn plaats op het schaduwbord, je kan in de schaduw ook een serie nummer drukken voor als iets besteld moet worden.

Signalisatie bord westfro

Signalisatieborden

Naast onze standaard en industriële schaduwborden kunnen we ook uw signalisatieborden realiseren, volledig op maat en volgens uw voorkeur van kleur, afmetingen en afwerking.

overzicht detecteerbaar

Detecteerbaar hygiënemateriaal

Ons productassortiment is verkrijgbaar in maximaal 12 kleuren. Dit bevordert de exacte toewijzing van een
reinigingsgereedschap tot een bepaald stadium van de productie, waardoor mogelijke kruisbesmetting wordt voorkomen, wat zou gebeuren als ze "buiten hun kleur" zouden worden gebruikt.

Wij leveren dit materiaal in metaaldetecteerbare en x-ray versie.

niet detecteerbaar

Niet-detecteerbaar hygiënemateriaal

Standaard of Detect? Aan u de keuze... Alle materialen zijn HACCP, BRC, IFC & FDA gekeurd.

esd

ESD-geleidend, antistatisch gereedschap

Geleidende reinigingsapparatuur en gereedschappen om vonken te voorkomen - meer veiligheid voor uw medewerkers en producten.

 

boots

PBM (perschoonlijke beschermings middelen)

We hebben nu ook een uitgebreid gamma van Persoonlijke Beschermings Middelen, gaande van laarzen en schoenen tot hoofd- en kniebescherming. Contacteer ons gerust voor al uw vragen!